Workshops & Trainingen

Al jaren geeft Marjolein theatertrainingen aan groepen die graag verder willen ontwikkelen en leren. Dertig jaar heeft zij gewerkt bij Stichting Buitenkunst en trok volle weken waarin ze een thema, filmer of theatermaker centraal stelde. Op deze wijze maakten de cursisten kennis met de inspirerende figuren die de film en theaterwereld rijk is. Ook kregen ze inzage in de denkwereld van de kunstenaar en werd de mogelijkheid geboden de stijl je enigszins eigen te maken. Hier een greep van de workshops die Marjolein ontwikkelde in de afgelopen 30 jaar:

Theaterweken en weekenden


Stil spel, Hollandse Fado, Bertolt Brecht, Samuel Beckett, David Lynch, Dogville van Lars von Trier, Griekse Mythen, Regie voor regisseurs, Roald Dahl, Pina Bausch, Kleinkunst, Creatief schrijven, presentatievaardigheden en verschillende theaterweken voor kinderen en jongeren.

Samuel Beckett
Pina Bausch
David Lynch
Bertolt Brecht
Roald Dahl

Weekenden waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat, een combinatie weekend van theater en toegepaste psychologie:
“Ik wist niet dat ik het in me had!”, De Weg van de Held, Verhalen Vertellen, Creativiteit, Stil de Tijd, Oud en Nieuw


Bedrijfsleven

Naast haar werk als trainingsactrice ontwikkelde Marjolein de afgelopen jaren in samenspraak met de klant verschillende trainingen en producten op maat. Hier een greep uit de trainingen voor het bedrijfsleven:
Passie en authenticiteit, Leiderschap en bevlogenheid, sociale vaardigheden in gespreksvoeringen, implementatie van het assessement bij beoordelingen, beperken van ziekteverzuim. Acts op maat als kick off, scenario’s voor bedrijfsfilms of acts.

Haar trainingen en producten getuigen van een eigen, creatieve en aanvullende kijk op bestaande situaties. Hierdoor is het vaak verfrissend en vernieuwend met Marjolein kennis te maken en samen te werken.

Logo Marjolein Macrander